Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.01.2018 19:42 - ЗАБРАНЕНАТА ЗОНА-АНТАРКТИДА
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 2652 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 14.01.2018 19:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ПОСТИНГ ЗА РАЗМИСЪЛ...!
ИСТИНА ЛИ Е,ИЛИ НЕ Е...???
МИСЛЯ,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТРИЧА НЕЩО, В КОЕТО НЕ СИ СИГУРЕН,ЧЕ НЕ Е
ИСТИНА!!
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ,ЧЕ ЗЕМЯТА Е РАВНА И Е ЗАОБИКОЛЕНА ОТВСЯКЪДЕ  КАТО ЛЕДЕН ПРЪСТЕН С ЛЕДОВЕТЕ НА АНТАРКТИДА??
НЕ ВИ СЕ ВЯРВА??
ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ ВИ ОБЯСНИ ЗАЩО Е УВОЛНЕН ОТ НАСА""

https://www.youtube.com/watch?v=jIx2AS5YjZY

А ТОВА ПРОЧЕТЕТЕ....ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
 

Полетът за проучване

над Северния полюс

 

imageТрябва да напиша този дневник в тайна и неизвестност. Това се отнася за арктическия ми полет на деветнадесетия ден от февруари през годината на деветнадесет и четиридесет и седем. 

Дойде време, когато рационалността на хората трябва да избледнее в незначителност и човек трябва да приеме неизбежността на истината!

 

Аз не съм свободен да оповестя следната документация в това писание ... може би никога няма да види светлината на обществения контрол, но трябва да изпълня дълга си и да запиша тук, за да прочетат един ден.

 

В свят на алчност и експлоатация на някои от човечеството вече не може да се потиска това, което е истина.

 

 


ЛАЙТ ЛОГ - БАСЕЙН АКРТИК АРКТИК - 19.1.1947 г.

0600 часа - Всички подготовки са завършени за нашия полет на север и ние сме във въздуха с пълни резервоари за гориво на 0610 часа.


0620 Часове - горивната смес на десния борд изглежда твърде богата, настройката се прави и Pratt Whittneys вървят гладко. 

0730 Часове - радио проверка с основния лагер. Всичко е наред и радио приемането е нормално. 

0740 Часове - Отбележете леко изтичане на масло в десния бордюр, масленият индикатор за налягане обаче изглежда нормален. 

0800 часа - Малко турбуленция, отбелязана от източната посока на надморска височина от 2321 фута, корекция до 1700 фута, без турбуленция, увеличаващ се вятър, леко регулиране на регулатора на газта, а въздухоплавателните средства се справят много добре сега. 

0815 Часове - Радио Проверка с основен лагер, ситуация нормална. 

0830 часа - отново се появи турбуленция, се увеличи надморската височина до 2900 фута, отново се омекотят условията за полет.

0910 Часове - Голям лед и сняг по-долу, забележете оцветяването на жълтеникавата природа и разпръснете в линеен модел. Променяйки курса за по-добър преглед на този цветен модел по-долу, имайте предвид също червеникав или лилав цвят. Завъртете тази област на две пълни завои и се върнете към обозначеното заглавие на компаса. Проверката на позицията отново се извършва в базовия лагер, а информацията за релета се отнася за оцветяването на лед и сняг по-долу. 

0910 Часове - Магнитните и Gyro компаси, които започват да се движат и да се движат, не можем да задържим нашата позиция с инструментариум. Вземете носенето със Sun compass, но всичко изглежда добре. Контролите изглеждат бавни, за да реагират и да имат лошо качество, но няма индикации за изглаждане! 

0915 Часове - В далечината се виждат планините.

0949 часа - 29 минути изминало време от първото наблюдение на планините, това не е илюзия. Те са планини и се състоят от малък обхват, който никога преди не съм виждал! 

0955 часа - Надморска височина се променя на 2950 фута, отново се забелязва силна турбуленция.

1000 часа - пресичаме малката планинска верига и продължаваме на север по най-добрия възможен начин. Отвъд планинската верига се вижда, че е долина с малка река или поток, преминаващ през централната част. Не трябва да има зелена долина долу! Нещо определено е погрешно и необичайно тук! Трябва да сме над лед и сняг! До портала има величествени гори на планинските склонове. Навигационните инструменти все още се въртят, жироскопът се колебае напред-назад!

1005 часа - променям надморска височина до 1400 фута и изпълнявам рязък ляв завой, за да разгледам по-добре долината долу. Той е зелен или с мъх, или с вид на тясна плета трева. Светлината тук изглежда различна. Вече не мога да видя Слънцето. Направихме още един завой наляво и открихме това, което изглежда като голямо животно от някакъв вид под нас. Изглежда, че е слон! НЕ!!! Тя прилича повече на мамут! Това е невероятно! И все пак ето! Намалете надморската височина до 1000 фута и вземете бинокъл, за да разгледате по-добре животното. Това е потвърдено - това определено е мамут-подобно животно! Подайте сигнал за това в основния лагер.

1030 часа - Среща се повече зелени хълмове сега. Индикаторът за външна температура прочита 74 градуса по Фаренхайт! Продължаване на нашата позиция сега. Навигационните инструменти изглеждат нормални сега. Аз съм озадачен за действията им. Опитайте се да се свържете с базовия лагер. Радиото не функционира!

1130 часа - Природната среда по-долу е по-ниска и нормална (ако мога да използвам тази дума). Напред виждаме какво изглежда град! Това е невъзможно! Въздухоплавателните средства изглеждат леки и странно плаващи. Управлението отказва да отговори! Боже мой!!! От нашето пристанище и крилата на звездните бордове са странни видове самолети. Те се затварят бързо успоредно! Те са дискообразни и имат лъчезарно качество за тях. Те са достатъчно близо, за да видят маркировките им. Това е вид Свастика !!! Това е фантастично. Къде се намираме! Какво се е случило. Повтарям отново контролите. Те няма да отговарят !! Ние сме хванати в невидима сцепление на вида на някакъв тип! 

1135 часа - Нашето радио пука и гласът идва на английски с това, което може би е лек северен или германски акцент! Съобщението е:

- Добре дошли, адмирале, в нашия домейн. Ще ви съберем само за седем минути! Отпуснете се, адмирале, вие сте в добри ръце.

Забелязвам, че двигателите на самолета ни спряха да бягат! Самолетът е под някакъв странен контрол и сега се обръща. Контролите са безполезни. 

1140 часа - Получено е друго радио съобщение. Започваме процесът на кацане сега и в моменти самолетът се разтреперва леко и започва спускане, сякаш е хванат в някой невероятен невиждан асансьор! Намаляването е незначително и ние се докосваме само с леко удари!

1145 часа - правя бърз последен запис в дневника на полета. Няколко мъже се приближават пеша към нашите самолети. Те са високи с руса коса. В далечината има голям блещукащ град, пулсиращ с цветове на дъгата. Не знам какво ще се случи сега, но не виждам никакви признаци на оръжие за онези, които се приближават. Сега чувам глас, който ми заповядва по име, за да отворя вратата на товара. Аз се съобразявам.

 

END LOG

 

Оттук пиша от паметта всички следващи събития. Тя се противопоставя на въображението и би изглеждала само лудост, ако не се е случило. 

Радиомът и аз сме взети от самолета и сме получили по най-сърдечен начин. После се качихме на малък платформен транспорт без колела! Тя ни движи към блестящия град с голяма бързина. Докато се приближаваме, градът изглежда е направен от кристален материал.

 

Скоро пристигаме в голяма сграда, която никога не съм виждал. Изглежда, че е направо от дизайна на Франк Лойд Райт , или може би по-правилно, от настройка на Бък Роджърс !

 

На нас се дава някакъв вид топла напитка, която вкуси като нищо, което някога съм се наслаждавал преди. Вкусно е. След около десет минути двама от нашите чудесни изявяващи се домакини идват в нашите помещения и обявяват, че трябва да ги придружа. Нямам друг избор освен да се съобразя. Оставям радиатора зад себе си и ходим на кратко разстояние и влизаме в това, което изглежда като асансьор.

 

Спускаме се надолу за няколко минути, машината спира и вратата се повдига безшумно нагоре! След това тръгваме по един дълъг коридор, който е осветен от розова светлина, която изглежда излъчва от самите стени! Едно от съществата ни иска да спрем пред голяма врата. Над вратата има надпис, който не мога да чета. Голямата врата се плъзга безшумно и ме кара да вляза.

 

Един от моите домакини говори.

- Не се страхувай, адмирале, трябва да имаш публика с Учителя ...

Стъпвам вътре и очите ми се приспособяват към красивото оцветяване, което изглежда напълно запълва стаята.

 

Тогава започвам да виждам обкръжението ми. Това, което поздрави очите ми, е най-красивата гледка на цялото ми съществуване. Всъщност е твърде прекрасно и чудно да се опише. Той е изискан и деликатен. Не мисля, че има човешки термин, който може да го опише с всякакво детайли със справедливост!

 

Моите мисли са прекъснати сърдечно от топъл богат глас на мелодично качество,

- Ще ви приветствам с добре дошли в нашия домейн, адмирале.

Виждам човек с деликатни черти и с ецване на годините на лицето му. Той е седнал на дълга маса. Той ме кара да седя на един от столовете.

 

След като седя, той слага върховете на пръстите си и се усмихва.

 

Той отново говори тихо и предава следното:

- Оставихме ви да влезете тук, защото сте благородни и добре познати на повърхността на света, адмирал.

Повърхностният свят, аз половин дъх под дъха ми!

- Да - отвърна усмихнато Майсторът, - вие сте в областта на Арианите, Вътрешния свят на Земята. Няма да отлагаме дълго мисията ви и вие ще бъдете безопасно придружени обратно на повърхността и на далечно разстояние. Но сега, адмирале, ще ви кажа защо сте били призовани тук.

 

Нашият интерес правилно започва веднага след като вашата раса избухна на първите атомни бомби над Хирошима и Нагасаки, Япония. В това тревожно време ние изпратихме нашите летящи машини, "Флугеррад", към вашия повърхностен свят, за да разследваме какво е направила вашата раса. Това е, разбира се, минал история сега, скъпи адмирал, но трябва да продължа.

 

Виждате ли, никога не сме се намесили в войните на вашата раса и варварство, но сега ние трябва, защото сте се научили да се заблуждавате с определена сила, която не е за човека, а именно за атомната енергия. Нашите емисари вече са предали послания на силите на вашия свят, но те не се вслушват. Сега сте избрани да бъдете свидетели тук, че нашият свят съществува.

 

Виждате ли, нашата култура и наука е много хиляди години извън вашата раса, адмирале.

 Прекъснах се,

- Но какво общо има това с мен, господине?

Очите на Учителя като че ли проникнаха дълбоко в съзнанието ми и след като ме изучаваше за няколко минути, той отговори:

- Твоята раса вече е стигнала до точката на връщане, защото между вас има онези, които биха унищожили вашия свят, вместо да се откажат от властта си, както го знаят ...

Аз кимнах и Учителят продължи,

"През 1945 г. и след това се опитахме да се свържем с вашата раса, но усилията ни бяха посрещнати с враждебност, нашите Флугелрадс бяха уволнени.

 

Да, дори преследвани със злоба и враждебност от бойните ви самолети. И така, сега ви казвам, сине мой, в твоя свят се събира огромна буря, черна ярост, която няма да се изразходва много години. Няма да има отговор в ръцете ви, няма да има сигурност във вашата наука.

 

Тя може да се разяри, докато всяко цвете на твоята култура бъде потъпкано и всички човешки същества са изравнени в огромен хаос. Вашата скорошна война беше само прелюдия към онова, което предстои да дойде за вашата раса. Тук я виждаме по-ясно с всеки час ... казвате ли, че греша? 

- Не - отвърнах, - веднъж се случило, дойдоха тъмните векове и продължиха повече от петстотин години. 

- Да, синко - отвърна Учителят, - мрачните векове, които ще дойдат сега за вашето състезание, ще покрият Земята като палк, но вярвам, че част от вашата раса ще преживее бурята, освен това не мога да кажа ,

 

На много разстояние виждаме нов свят, който се разбърква от руините на вашата раса, търсейки своите изгубени и легендарни съкровища, и те ще бъдат тук, сине мой, в безопасност. Когато дойде това време, ще се върнем отново, за да съживим вашата култура и вашата раса.

 

Може би дотогава вие ще сте научили безсмислеността на войната и нейната борба ... и след това време някои от вашата култура и наука ще бъдат върнати за вашата раса да започне отново. Ти, сине мой, трябва да се върнеш в Повърхностния свят с това послание ..... "

С тези заключителни думи нашата среща изглеждаше краен. За момент стоях като в сън ... но все пак знаех, че това е реалност и за някаква странна причина се поклоних леко, от уважение или смирение, не знам кое. 

Изведнъж отново бях наясно, че двамата красиви домакини, които ме бяха довели тук, отново бяха на моя страна.

- По този начин, адмирале - кимна един.

Обърнах се още веднъж, преди да тръгна, и се обърнах към Учителя. На нежно и древно лице бе гравирана лека усмивка.

- Сбогом, сине мой - каза той, а след това посочи с прекрасна, тънка ръка движение на мир и нашата среща наистина свърши.

Бързо се върнахме през голямата врата на кабинета на Учителя и отново влязохме в асансьора.

 

Вратата се плъзна мълчаливо надолу и веднага тръгнахме нагоре. Единият от моите домакини отново проговори: - Сега трябва да побързаме, адмирал, тъй като Учителят желае да не ви забави вече на графика и трябва да се върнете с посланието си към вашата раса. 

Нищо не казах. Всичко това беше почти невероятно и отново мислите ми бяха прекъснати, когато спряхме. Влязох в стаята и отново бях с радиатора си. По лицето му се изписа тревожно изражение.

 

Докато се приближих, казах:

- Всичко е наред, Хауи, всичко е наред.

Двете същества ни посочиха към очакващия превоз, се качихме на борда и скоро пристигнахме в самолета. Двигателите бяха на празен ход и веднага се качихме на борда.

 

Цялата атмосфера изглеждаше натоварена с известна неотложност. След като вратата на товара беше затворена, самолетът веднага бе вдигнат от тази невидима сила, докато не достигнахме височина от 2700 фута. Двама от самолетите бяха на път за известно разстояние, които ни водеха по нашия начин на завръщане.

 

Трябва да отбележа тук, индикаторът за скоростта на въздуха не отчита никакво четене, но все пак се движехме много бързо.

215 часа - Получава се радио съобщение.

- Сега ви оставяме, адмирале, контролът ви е безплатен. Auf Wiedersehen !!!! "

Гледахме за миг, докато флугеррадите изчезнаха в бледо синьото небе. 

В самолета внезапно се почувства така, сякаш за момент беше хванат в остър замах. Ние бързо възстановихме контрола си. Ние не говорим от известно време, всеки човек има своите мисли ...

 


ВЪВЕЖДАНЕ В ПОЛЕТА ПРОДЪЛЖАВА

220 часа - отново сме в огромни райони с лед и сняг и на около 27 минути от базовия лагер. Ние ги радиостанция, те отговарят. Ние докладваме всички условия нормални ... нормални. Базовият лагер изразява облекчение при възстановения ни контакт. 

300 часа - Лесно се качваме в базовия лагер. Аз имам мисия ..... 

END LOG ENTRIES.

 

 

11 март 1947 г.

 

Току-що присъствах на среща на персонала в Пентагона. Аз напълно заявих откритието си и посланието от Учителя.

 

Всичко е надлежно записано. Президентът е бил посъветван. Сега съм задържан в продължение на няколко часа (шест часа, тридесет и девет минути, за да бъда точен.) Аз съм разпитан внимателно от върховните сили за сигурност и медицински екип. Това беше изпитание !!!!

 

Аз съм под строг контрол чрез разпоредбите за национална сигурност на тези Съединени американски щати. РАЗПОЛАГАМ ДА БЪДАТ СИГУРНИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ИЗСЛЕДВАНИ, ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЧОВЕКАТА! Невероятен!

 

Напомня ми, че съм военен и трябва да се подчинявам на заповеди.

 

 

 

30/12/56 - ЗАКЛЮЧИТЕЛНО ВЛИЗАНЕ


Последните няколко години, изминали от 1947 г., не са били добри ...

 

Сега правя крайното ми влизане в този единствен дневник. В заключение, трябва да заявя, че съм запазил вярно тази тема в тайна, както е насочена през всичките тези години. То е напълно против моите ценности на морално право. Сега, изглежда, усещам, че дългата нощ ще се появи и тази тайна няма да умре с мен, но тъй като цялата истина ще бъде, тя ще триумфира и така ще бъде. 

Това може да бъде единствената надежда за човечеството. Видях истината и тя ускори духа ми и ме освободи! Аз изпълних задължението си към чудовищния военен промишлен комплекс.

 

Дългата нощ започва да се приближава, но няма да има край.

 

Точно както дългата нощ на Арктика свършва, блестящото слънце на Истината ще дойде пак ... и онези, които са от тъмнината, ще попаднат в нейната Светлина ... Тъй като видях тази земя отвъд полето, този център на Големия неизвестен.


Адмирал Ричард Е. Бърд 
САЩ флот 
24 декември 1956 г.

 

Върнете се в теорията за кухата земя













източник:





https://www.bibliotecapleyades.net/tierra_hueca/esp_tierra_hueca_2d.htm

МИСЛЯ ЧЕ ОТДАВНА НИ ГО КАЗВАТ И ОТ ХОЛИВУД,НО НИЕ СМЕ КАТО КОНЕ С КАПАЦИ:

https://www.youtube.com/watch?v=ygSx2MeAjMk












Гласувай:
11



1. mileidi46 - https://www.youtube.com/watch?v=Zgqpc3hxBIo
15.01.2018 12:21
Новият документален филм за Антарктида, разкрива защо запустелите земи на Южния полюс са очаровали изследователите, извънземните ловци и теоретиците на конспирацията, в продължение на десетилетия. Нейната последна голяма неизследвана пустиня по лицето на планетата Земя е обвита в ледени загадки. Но каква е истината за замразения континент на Антарктика?

Умните умове на интернет са направили серия от сензационни твърдения за Южния полюс, предполагайки, че е дом на чужди бази и дори на изгубена човешка цивилизация. Няма да откриете тази теория в никакви научни книги, но бързо търсене в Google ще изхвърли задлуждения за твърдения, че Атлантида е замръзнала в антарктическия лед. Някои смятат, че нацистите са построили тайни бази в Антарктида по време на Втората световна война, които са предназначени за използване от летящи чинии. Преди няколко години един руски учен, излиза с размишляващо разбиране за това, което наистина се е случило, когато той и колегите му изчезват в продължение на пет дни в загадъчно езеро с 12 366 фута под антарктическия лед. Разбира се, има и операция "Горджип" на адмирал Бърд. Предполага се, че той действително е открил входове на огромна куха земя. Гледайте този документален филм и разберете истината зад мистериите.
цитирай
2. troina - многоо многоо добро,както винаги!
15.01.2018 16:41
за много години,Милейде!
аз също съм чела нещо подобно за адм Бърд, но
видеото ще изгледам сл.малко с голям кеф!
/тук просто няма аудитория на ниво,
за да обменим мнения..
останаха само путетки и..пишман историци, с дипломи на ..алхимици
благодаря ти!
юлия
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8320307
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031